Представляємо Джейн Пліс

Тра 1, 2024 | Останні новини

Джейн Пліс приєднується до Інституту Цілого Слова на посаді виконавчого віце-президента з глобального просування після дворічної роботи в Раді директорів.

До того, як приєднатися до Whole Word, Джейн працювала директором з глобального фандрейзингу Tearfund, однієї з провідних християнських неурядових організацій у світі. Tearfund співпрацює з церквами в більш ніж 50 найбідніших країнах світу для подолання бідності через сталий розвиток, реагування на стихійні лиха та боротьбу з несправедливістю.

Джейн почала свою кар'єру менеджера у сфері фінансових послуг, перш ніж прислухалася до Божого поклику перейти в неприбутковий сектор у віці близько двадцяти років. Джейн має пристрасть до зменшення духовної та матеріальної бідності, що призвело до кар'єри в сфері міжнародного розвитку, зокрема в християнських організаціях. Вона працювала на керівних посадах у сфері маркетингу та лідерства у World Vision, Oxfam та Об'єднаних біблійних товариствах. Джейн була свідком того, як Слово Боже діяло як каталізатор трансформаційних змін у багатьох країнах світу. Це підживлює її пристрасть бачити Біблію перекладеною на всі мови світу, щоб кожна людина мала можливість зустріти Ісуса Христа і жити життям у всій його повноті.

Джейн живе в мальовничій сільській місцевості на південному заході Англії. Вона молиться в церкві Святого Михайла в Баті. Джейн є директором-піклувальником організацій "Християни проти бідності", Zena Launchpad і St Michael's Without у Великобританії. Вона також є членом правління Центру Чалмерса в США. У вільний час Джейн любить плавати, ходити в походи і читати, а також влаштовувати обіди для друзів.

Should you like to contact Jane, you can reach her at: [email protected]

1ТП5Т Розкажіть всю історію 1ТП5Т Ціле слово для всього світу 1ТП5Т Вчіться у джерела 1ТП5Т Ціле слово в інституті